Channel in a Box

a Plasec megoldás egy ‘dobozban’ tartalmazza az alapvető adásszerkesztéshez szükséges szoftver felületet, a média fájlok tárolásához szükséges tárterületet ill. kapcsolati lehetőséget egy médiatárhoz/archivumhoz valamint a kijátszáshoz szükséges techikai elemeket. Így az eszköz közvetlenül a jelelosztás bemeneti pontjához csatlakoztatható.

Egyszerre legfeljebb 4 SD stream, vagy 2 HD stream kijátszása lehetséges, másodlagos események (pl. logo, felíratozás, korhatár karika) vezérlésével, bemenetként többféle fájlformátumot tud fogadni.
Érdemes 4 beta magnóval vagy 2 HD kijátszó megoldással és a hozzájuk kapcsolódó robottal/média menedzsment megoldással valamint a kijátszást vezérlő rendszerrel szembe állítani a Plasec-et, hiszen gyakorlatilag  ezeket a funkciókat látja el integrált módon. Ezért is célozzuk vele pl. egy komplett GV/Thomson, Sony vagy Harris rendszerhez képest kisebb kapacitást, kompakt, de rugalmas megoldásokat igényló felhasználókat.
Természetesen, mivel professzionális megoldásról van szó, ezért az  iparágban szokványos formátumokra van optimalizálva az eszköz, mind rugalmasság, mind megbízhatóság szempontjából.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>