Cégünkről

Cégünk, az INmediaX azzal a céllal jött létre, hogy új színt hozzon a jövő két legdinamikusabban fejlődő iparágába: a digitális média és az információ-technológia világába itt Magyarországon.
Azt szeretnénk elérni, hogy mindkét ágazatban hozzá tudjunk járulni ahhoz, hogy professzionális, a partnerséget és a partner érdekeit szem előtt tartó szolgáltatói szemlélet valósuljon meg.
Hitünk szerint a média világa nem csupán a nagy média mogulokról szól – rendkívüli szerep jut egyre inkább a helyi információkat közlő, lokális problémákat és életet bemutató szereplőknek.
Az információ-technológia szerepe eddig sem volt megkérdőjelezhető – és nem is lesz az. Azonban média és az IT összefonódása, és az ebben rejlő lehetőségek tárháza szerintünk még kiaknázatlan részben Magyarországon.
A BCE, Broadcasting Central Europe  támogatását magunk mögött tudva ezeken a területeken kívánunk új színt hozni a hazai média-IT világába.
Csapatunk sokszínű, különböző hátterű emberekből áll, éppen azért, hogy sok látókörű gondolkodás jellemezze üzleti gondolkodásunkat és döntéseinket.
Azért természetesen a főszerep továbbra is a szakmaiságé :)

Comments are closed.